Política

La CUP d’Olot fomenta que la gent faci més desplaçaments a peu

Assumeix pel seu compte la campanya Olot Camina de la plataforma No és un vial, és un carrer! aprovada per l’Ajuntament ara fa un any i encara pendent

La CUP ha començat la campanya Olot Camina de foment dels desplaçaments a peu a la ciutat, amb l’edició de 3.000 plànols on hi ha els trajectes quotidians que actualment es poden fer caminant, amb les corresponents distàncies i temps a emprar. La campanya havia estat una proposta de la plataforma veïnal No és un vial, és un carrer! que l’Ajuntament havia assumit l’any passat, però no s’ha portat a terme.

Aquest matí, el cap de llista de la CUP a les municipals, Jordi Gasulla, acompanyat d’altres integrants de la formació, ha explicat que, veient com l’equip de govern (Junts, amb majoria absoluta) havia desat la proposta en un calaix i no s’estava executant, van decidir fer-se’n càrrec ells mateixos, després de parlar-ne amb No és un vial, és un carrer! Segons ha dit Gasulla, només els ha costat uns 1.600 euros. “Aquesta és una més de les promeses incomplertes de l’equip de govern”, ha manifestat l’alcaldable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia