Política

Madrenas (Junts): “Els incompliments de l’Estat afecten tots els gironins”

Posa com a exemple la urbanització de la plaça Espanya de Girona o la comissaria de la policia local de Santa Eugènia

La cap de llista al Congrés per Girona de Junts, Marta Madrenas, assegura que “els incompliments de l’Estat en matèria d’inversions són flagrants i afecten tots els gironins, votin a qui votin”. En aquest sentit, ha recordat que el dèficit d’inversions és “estructural” i que en moltes ocasions la demarcació ha estat “a la cua en nombre d’inversions pressupostades”. I, afegeix, si s’analitza el grau d’execució “és totalment ridícul, ja que en alguns casos no arriba ni a la quarta part”.

Madrenas ha lamentat la “demora i passivitat” en la urbanització de la plaça Espanya de Girona, situada davant l’estació de tren. A banda, ha recordat que s’ha insistit en la necessitat d’ampliar la freqüència de trens en la línia del TAV Barcelona-Girona-Figueres, “clarament insuficient, que no cobreixen les necessitats dels usuaris de les comarques gironines”.

La candidata també s’ha referit a “la partida de 800.000 euros que l’Estat havia compromès a través d’una esmena de Junts als pressupostos per acabar la comissaria de la policia local de Santa Eugènia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.