Política

Mireia Sala, nomenada a alcaldessa de Vilatenim i presidenta del Consell Municipal

El traspàs oficial de la vara a la nova alcaldessa tindrà lloc durant la Festa Major d’Estiu de Vilatenim, el dissabte 26 d’agost

Mireia Sala ha estat nomenada nova alcaldessa de Vilatenim i presidenta del Consell Municipal, una decisió que es donarà compte durant el ple municipal d’avui. Sala prendrà el relleu de Dolors Viñolas, qui ha liderat el Consell Municipal durant els últims dotze anys. Abans va ocupar el càrrec Ferran Costa entre 2003 i 2011.

Vilatenim és un municipi annexat a la ciutat de Figueres mitjançant un acord de Ple de l’Ajuntament de Figueres l’any 1974. A partir d’aquell moment, es va crear la figura del Consell Municipal de Vilatenim, que manté part de la seva autonomia des del 1984 i té com a finalitat donar veu als seus ciutadans. Per això, l’acte oficial de traspàs de vara tindrà lloc durant la Festa Major d’Estiu de Vilatenim, que se celebrarà el dissabte 26 d’agost. Juntament amb Mireia Sala, el Consell Municipal estarà integrat per Lluís Maso, Anna Perpiñà, Joan Clos, Marta Tubert, Ferran Costa, Maria Pujolàs, Enric Sánchez; incloent-hi Pere Barceló Vilà com a vicepresident.

Segons el comunicat, Mireia Sala té com a un dels seus primers objectius desencallar el conveni de construcció de la nova sala del Centre Recreatiu Empordanès, que va ser expropiada amb el desdoblament de la C-260 i enderrocada l’any 2017. A més, busca recuperar les competències del Consell Municipal per atendre les necessitats i demandes dels veïns i veïnes de Vilatenim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia