Política

L’Ajuntament inclou una nova partida per a un nou pavelló d’Esports

El ple del mes de maig de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, entre d’altres punts, es va aprovar una modificació de crèdit que suposa la incorporació de 717.500 euros. Aquesta quantitat procedeix del romanent líquid de tresoreria per finançar noves inversions i noves activitats.

Del conjunt de les inversions en destaquen les destinades a la redacció del projecte d’un pavelló nou per un import de 150.000 euros, així com 50.000 euros destinats a inversió en el Pavelló d’Esports per tal d’adaptar-lo a la nova categoria de la lliga LEB Plata, així com una quantia màxima de 50.000 euros de subvenció al club Bisbal Bàsquet, per tal d’ajudar a sufragar l’increment de pressupost que suposarà competir en la tercera categoria del bàsquet estatal. D’altra banda, també es fa una gran aposta per realitzar obres d’inversió en diferents equipaments municipals diversos vom a l’Escola Bressol El Tren Petit, a la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu, al Teatre Mundial, a la Biblioteca Lluïsa Duran, o als diversos parcs infantils de la ciutat.

L’alcalde Oscar Aparicio destaca que l’ascens del primer equip del Bisbal Bàsquet a la Lliga LEB Plata a la tercera categoria estatal, ha estat una excel·lent notícia pel club i per la Bisbal d’Empordà: “El club portarà el nom de la ciutat arreu de la geografia espanyola”. “Com ja vaig dir, aquest és un repte de ciutat i necessitem la col·laboració de tothom: des de treballadors/es municipals, a ciutadania, entitats de la ciutat i empreses per tal d’intentar aprofitar aquesta gran ocasió i fita de l’esport bisbalenc que ajudarà a tota la ciutat”, ha explicat l’alcalde. Destaca que s’inclou una partida de 150.000 euros per tal de licitar la redacció del projecte d’un pavelló nou, alhora que lamenta que “en els darrers 8 anys i un cop aprovat el pla general, l’anterior equip de govern no s’hagués redactat el projecte”. “Esperem que aquesta deixadesa no ens perjudiqui si en els propers mesos es publica una subvenció per a la construcció de nous pavellons esportius a la que no ens podríem acollir per manca de projecte”, ha argumentat Aparicio.

Així mateix, també hi ha una nova incorporació de 150.000 euros que se sumen als 175.000 euros aportats el mes d’abril per suplementar les obres de les Escoles Velles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

olot

ERC defensa la seva aportació progressista al pacte de govern

Olot
otan

Satisfacció entre aliats i amics de l’OTAN i crítiques russes per l’elecció de Rutte

barcelona
kenya

Ruto retira la reforma fiscal que va originar les protestes

barcelona
síria

França aprova una ordre de detenció contra Al-Assad vàlida a tota la UE

barcelona

Orriols demana ajuda a l’oposició pel risc que el consistori “quedi parat”

RIPOLL
judicial

Acusacions particulars de policies rebutgen l’amnistia en la causa de Tsunami a l’Audiència Nacional

barcelona
POLÍTICA

En el primer any de govern de Salt s’ha executat un 28% del Pla d’Acció Municipal

SALT
societat

García-Castellón desmunta la trama russa del procés

barcelona
política

El Consell de la República encarrega una auditoria externa pels comptes

barcelona