Política

Política

Dimiteix de l’executiva d’ERC l’eurodiputat Jordi Solé

L’eurodiputat Jordi Solé, que va ser substituït per Tomàs Molina com a número 2 d’ERC a les eleccions del 9-J, ha anunciat aquest dissabte que dimiteix de l’executiva d’ERC en tant que vicesecretari general de relacions internacionals. En una nota de premsa publicada coincidint amb el consell nacional d’ERC, Solé assegura en un missatge a la xarxa social X , segons recull l’ACN, que és “una decisió presa ja fa uns mesos” i que el partit coneixia, però que no ha formalitzat fins ara, un cop passat el darrer cicle electoral. L’encara eurodiputat d’ERC abandona la direcció nacional dels republicans amb una “profunda decepció” amb el partit per haver decidit deixar-lo fora de les llistes d’ERC a les eleccions europees del 9-J per fitxar Tomàs Molina.

Sense estripar el carnet del partit, Solé assegura que se centrarà en “trobar nous camins a nivell professional”, ara des de l’àmbit privat, un cop acabi la seva etapa com a eurodiputat, el pròxim 16 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia