Política

Política

El jutjat de Tarragona investiga el presumpte espionatge a una tècnica municipal

El jutjat d’instrucció 3 de Tarragona investiga el presumpte espionatge que hauria patit la tècnica de l’Ajuntament de Tarragona encarregada del contracte de la brossa. La funcionària va denunciar els fets a la Guàrdia Civil el passat 18 d’abril i en tractar-se d’un cas de “drets fonamentals”, el cos armat va traslladar el cas al jutjat. Ara, des d’instrucció està previst que es derivi el cas a Fiscalia perquè estudiï si cal demanar a un cos policial que obri una investigació. A priori, haurien de ser els Mossos d’Esquadra o bé la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil.

Segons ha explicat la publicació Porta Enrere, la treballadora va patir seguiments, escoltes i l’espionatge del seu telèfon mòbil. A banda, l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, està pendent de fer un segon peritatge del seu telèfon mòbil, ja que en el primer se li hauria trobat un programa per espiar-lo. El batlle seria conscient de la situació des d’abans del 25 de març.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia