Política

Europa en Blau reivindica la tasca “imprescindible” de la UE

Un centenar de persones han participat en la quarta edició de la jornada Europa en Blau a la sala d’actes del Castell de Calonge en una nova oportunitat per a la reflexió sobre el futur de la Unió Europea i els seus principals reptes.

Europa en Blau ha reivindicat la tasca “imprescindible” de la Unió Europea després de les eleccions del 9 de juny, i ha promogut la reflexió sobre el futur del projecte en tres taules de debat: una amb el portaveu de l’Eurocambra, Jaume Duch, una sobre ‘Drets i Valors’ de la Unió Europea en homenatge a Paco Gambús; i una altra sobre els nous reptes per a la UE amb un focus en la sostenibilitat. L’obertura ha anat a càrrec de l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, i els representants de la Comissió i el Parlament Europeu a Barcelona, Laura Rahola i Sergi Barrera.

Una de les principals novetats de l’acte ha estat l’anunci, per part dels organitzadors, de la creació d’un Premi a l’Europeisme en homenatge a Paco Gambús. El guardó, les bases del qual s’elaboraran properament, s’entregarà en la propera edició d’Europa en Blau, el juliol del 2025.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia