Política

política

Junts, ERC i PSC ratifiquen el seu acord de pacte de govern a Palamós

Els grups municipals d’Esquerra Republicana, PSC, i Junts a l’Ajuntament de Palamós ratifiquen públicament el seu acord de pacte de govern, establert des del passat mes de novembre. Segons exposen en un comunicat conjunt, l’objectiu és buscar la màxima estabilitat política “que garanteixi la governabilitat per a poder impulsar tots aquells reptes de present i futur per a Palamós i Sant Joan, i fer-ho amb transparència, confiança i responsabilitat”.

L’acord de govern estava en perill des del passat mes de juny, quan Junts va presentar al·legacions al projecte de reforma del passeig del Mar per buscar l’encaix d’un possible aparcament subterrani al front litoral. A més, el grup també creia que la plaça pública prevista a la intersecció entre els carrers d’Aragó i Riera d’Aubi hauria de compatibilitzar l’ús com a estacionament regulat amb usos logístics per a grans esdeveniments.

Davant d'aquestes al·legacions, ERC i PSC es van mostrar sorpresos, ja que Junts havia votat a favor del projecte en el ple municipal del mes d’abril i que més endavant s’ho repensés “sense haver traslladat prèviament les seves inquietuds de manera formal als socis de Govern abans de fer un pas tan significatiu com la presentació d’al·legacions”.

Ara, però, després que els tres partits hagin fet un treball conjunt “per reforçar el contacte, la comunicació i el diàleg”, s’ha possibilitat l’entesa en el projecte de reforma del passeig del Mar, “on s’aplicaran aquells criteris polítics de les formacions al govern, que milloren la proposta inicial i que garanteixen la realització d’aquesta obra, la qual permetrà la millora de l’emblemàtic passeig del municipi”.

"Durant les darreres setmanes, els tres grups que formem el govern municipal hem treballat internament per establir les bases que han de permetre enfortir aquest acord, destacant com a referent, el reforç de la comunicació, prioritzant un contacte constant que faciliti la informació global de l’activitat municipal i permeti el consens de tots els regidors integrants d’aquestes tres formacions polítiques, en la realització dels eixos principals de govern" remarca el comunicat conjunt.

En paral·lel, els tres grups al govern municipal ja han establert el calendari de reunions per a abordar altres temes d’interès municipal com el de la construcció del nou hospital comarcal de Palamós, o el nou contracte per al servei de recollida de residus i neteja viària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia