Política

TpLL, ERC, Sumem i Junts diuen que el govern de Lamelas (PSC) va sense rumb

Fa gairebé un mes que PSC i Comuns es van quedar sols al govern municipal, amb 9 dels 21 regidors que conformen el ple per la marxa dels regidors de Junts. En un comunicat conjunt de Tots per Lloret, ERC-Lloret, Sumem Lloret i Junts Lloret denuncien ara que el govern que presideix Adrià Lamelas va sense rumb.

“Vam avisar que, amb un govern en minoria, l’alcalde Adrià Lamelas havia de canviar el seu tarannà fins ara opac i unilateral per poder tirar endavant el mandat”, apunten en el comunicat. I asseguren que “que això no ha passat, ni tan sols els dies previs a votacions de tant pes com les d’aquest dilluns”.

Sota el seu punt de vista, la improvisació de l’executiu de Lamelas és “màxima i deixa el govern en una situació de debilitat evident”.

Els partits signants del comunicat porten “molt temps advertint que l’actitud de l’alcalde cap a la resta de formacions és de molt baixa consideració i que cal un gir de 180º per redreçar-ho, perquè les conseqüències d’aquesta manera de fer recauen, en última instància, a la ciutadania”.

Es queixen, per exemple, que s’han persentat al ple modificacions de rèdit “sense seure a negociar-ne el contingut”. Aessguren que en plena temporada turística és “evident la falta de seguretat” que es viu al municipi.

“El manteniment i la neteja del municipi -continuen- presenta un dèficit important malgrat l’increment del 30% de la taxa del serveis de neteja i recollida d’escombraries”. Finalment, el comunicat de les quatre forces de l’oposició asseguren que no descarten la convocatòria d’un ple extraordinari urgent en els pròxims dies per presentar “una modificació de crèdit amb què es garanteixi la prestació del servei d’I-0 a la llar d’infants Els Pops, la creació de la plaça de conserge per a la nova escola Joan Domènech i Moner, així com dotar de la partida necessària per poder realitzar el nombre d’hores extra necessàries de la Policia Local”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia