Política

IPS-CUP critica les obres d’inici del BRCAT i la tala d’arbres a Salt

IPS-CUP demana a l’equip de govern de Salt (ERC+Junts) que es pronuncï i valori el desplegament de les obres del BRCAT a Salt. En especial, la tala dels til·lers i els plàtans del Passeig Països Catalans que ha causat un gran impacte entre els veïns. IPS-CUP demana també que l’equip de govern millori urgentment la comunicació d’aquesta obra i la convocatòria urgent d’una taula de mobilitat (que fa mesos que no es convoca) monotemàtica sobre elBRCAT.

Les obres del BRCAT es van iniciar, a perer de IPS-CUO, “de pressa i corrents” en plena Festa Major de Salt. “Les operacions de desplegament dels nous vials temporals de circulació es van fer amb absènciamés que notable d’informació clara i visible tant per als conductors de vehicles com als vianants (senyals nocturns escassos i absència de cartelleria per als vianants que van produir en diversos casos situacions de risc, etc.) En pocs dies es van anar succeint diversos despropòsits”, manifestes. A més, tampoc es mostren d’acord amb la tal d’arbres que s’ha fet a Països Catalana. “El darrer despropòsit -apunten- ha estat la tala de diversos exemplars de til·ler i plàtan del Passeig Països Catalans. que s’ha fet en plena onada de calor i, altre cop, amb nul·la informació als veïns i als comerciants del Mercat de Salt”.

“IPS-CUP -afegeixen- sempre ha defensat la necessitat de millora de la mobilitat entre Salt, Girona i la restade municipis de l’àrea urbana”. Per això consideren que aquesta possibilitat de millora entre Salt i Girona via BRCAT hauria de ser d’entrada una bona notícia.: “El cas és, però, que des que es va fer públic aquest projecte el 15 de juliol de 2021 el grup d’IPS-CUP ha estat sempre molt crític. Tant en el projecte en si com amb el seu procés d’implementació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Rovira admet que el preacord “costa de digerir” però crida a aprofitar l’“oportunitat”

barcelona

Endesa detecta 1.549 casos de frau elèctric en sis mesos a la demarcació

GIRONA

IPS-CUP critica les obres d’inici del BRCAT i la tala d’arbres a Salt

SALT
Josep Reyner
Economista, autor de ‘Dèficit fiscal, benestar dels ciutadans i competitivitat de l’economia catalana: una situació a revertir’

“Amb el dèficit fiscal t’enfrontes a la manera de funcionar de l’Estat”

Barcelona
PRÒXIM ORIENT

Israel inflama la guerra regional

Beirut
política

Sánchez fa seu el preacord amb ERC amb “passió” i hi veu el rumb a l’estat federal

madrid
estats units

Trump diu que Harris es va tornar negra "de sobte" per guanyar vots

barcelona
veneçuela

Maduro trasllada al Suprem la polèmica pel recompte electoral

BARCELONA
itàlia

Venècia aplica més restriccions al turisme

barcelona