Política

Juli Fernández i el PSC proposaran Laura Millán com a nova alcaldessa de Palafrugell

La proposta compta amb el suport de Som Gent del Poble

La candidata és actualment la segona tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Joventut, Festes, Grans esdeveniments

L’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, al capdavant del PSC Palafrugell, ha acordat presentar la regidora Laura Millán Morales com a candidata a l’alcaldia de Palafrugell, un cop ell renunciï al càrrec. Millán, que compta també amb el suport del soci de govern (Som Gent del Poble), és actualment la segona tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Joventut, Festes, Grans esdeveniments de la ciutat.

Abans de formalitzar la candidatura, l’Assemblea de militants del PSC Palafrugell haurà de ratificar la proposta. Posteriorment, se sotmetrà al Ple la votació de la nova alcaldessa que comptaria amb els vots a favor d’11 edils (9 del PSC i 2 de SGdP) dels 21 totals. Amb el seu nomenament, Laura Millán es convertiria en la primera dona alcaldessa al municipi de Palafrugell.

Aquest canvi en l’alcaldia de Palafrugell es produeix després que l’actual alcalde, Juli Fernández, hagi estat nomenat Secretari General d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya.

Laura Millán Morales, nascuda a Palafrugell l’any 1991, va ser regidora a l’oposició entre el 2019 i el 2023. Per les eleccions a l’alcaldia de 2023, es va consolidar com la número 2 a la llista del PSC Palafrugell i actualment és la segona tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Joventut, Festes, Grans esdeveniments de la ciutat.

Graduada en mestre de primària i anglès, i màster en dificultats d’aprenentatge i trastorns del llenguatge, abans d’entrar a formar part del govern de Palafrugell, exercia a l’escola Cor de Maria de La Bisbal d’Empordà, com a mestra d’anglès i d’educació especial, col·laborant de la mà de diverses associacions en la integració de l’alumnat amb diversitat funcional en els centres escolars ordinaris. Actualment es troba cursant estudis de postgrau.

Dins l’àmbit associatiu, ha format part de la Junta actual de l’Associació de Veïns i Amics de Calella com a secretària des del 2016 fins al 2023, participant en la vida activa de Calella promovent activitats culturals i lúdiques. També ha fet de nexe amb l’Ajuntament per solucionar i millorar aquells assumptes que afecten la vida de Calella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

educació

Més de 31.400 alumnes que havien fet la preinscripció d’FP encara no tenen plaça

barcelona
política

Els renovadors presenten una proposta plural a ERC per a un “nou cicle polític”

barcelona
política

Castella i Lleó porta l’amnistia al Tribunal Constitucional

barcelona
política

Montero és forçada pel PP a explicar al Senat el finançament català

madrid
àsia

Un tribunal d’Hong Kong condemna per sedició dos periodistes

barcelona

Juli Fernández i el PSC proposaran Laura Millán com a nova alcaldessa de Palafrugell

PALAFRUGELL
guerra a gaza

L’exèrcit israelià mata cinc palestins en una mesquita a Cisjordània

Barcelona
Política

Raquel Sans plega de portaveu d’ERC per centrar-se en la candidatura alternativa a Junqueras

BARCELONA
Europa

Cita enverinada a l’est d’Alemanya

Berlín