Política

Política

Ayuso també presenta un recurs contra la llei d’amnistia al TC

Les comunitat governades pel PP registren els seus escrits i recusen diversos magistrats progressistes

La Comunitat de Madrid ha estat la primera governada pels populars que ha presentat aquest dilluns un recurs contra la totalitat de la Llei d’Amnistia al Tribunal Constitucional (TC). La seva presidenta, Isabel Díaz Ayuso, ha explicat que, tal com també va fer el PP la setmana passada quan va presentar el seu recurs, han demanat apartar del procés tres magistrats del tribunal, Cándido Conde-Pumpido, Juan Carlos Campo i Laura Díez, per considerar que no són imparcials, degut a la seva “pública i notòria vinculació ideològica amb el PSOE”. D’aquesta manera Ayuso ha estrenat l’estratègia conjunta liderada per Gènova contra la llei d’amnistia a la qual s’han sumat les 11 autonomies governades pel PP.

De fet, l’Aragó, Andalusia i Castella-La Manxa també han registrat l’escrit aquest dilluns i està previst que el govern valencià de Carlos Mazón aprovi aquesta tarda presentar el seu recurs en una reunió extraordinària. La resta de comunitats governades pel PP ho faran també aquesta setmana, com a màxim dimecres que és el termini màxim per poder-ho realitzar..

Durant un esmorzar informatiu a Nova Economia, Ayuso ha indicat que la Comunitat de Madrid no es pot quedar “de braços plegats davant el major acte de corrupció política que s’ha perpetrat en la història de la democràcia”. La presidenta madrilenya ha carregat contra una llei “escrita al dictat dels que van intentar donar un cop d’Estat a Catalunya, arbitràriament i obscenament inconstitucional”. I “suposa un altre pas més” del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, “en la seva operació de destrucció de l’Estat de Dret per seguir en el poder per la mínima”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia