Política

política

Rovira va voler aprofitar els cartells contra els Maragall per aconseguir “vots de solidaritat”

La secretària general d’ERC va demanar reactivar l’estructura B del partit quan ja sabia que era la responsable dels cartells

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, va voler aprofitar políticament els cartells contra els germans Maragall per obtenir més vots. “És una campanya tan agressiva que si la denunciem públicament potser arrenquem uns quants vots de solidaritat”, va escriure en un grup de WhatsApp amb altes líders i estrategues del partit el matí que es van descobrir els cartells, ha explicat avui en exclusiva El matí de Catalunya Ràdio. El programa també ha tingut accés a missatges que indiquen que Rovira va demanar reactivar l’estructura B d’Esquerra un any després dels fets, quan ja sabia que aquests militants que actuaven al marge de les campanyes oficials eren els responsables dels cartells ofensius contra els germans Maragall.

“Com estem de campanya B?”, pregunta per rebre resposta de Sergi Sabrià, que va dimitir poc després com a viceconseller del govern després que diverses informacions aparegudes als mitjans l’assenyalessin com el coordinador d’aquesta estructura paral·lela a ERC: “Algú tenim”, va contestar. Catalunya Ràdio indica que aquest algú era el militant responsable de la campanya contra els Maragall, una de les dues persones que va contractar els tres joves que van penjar els cartells. Assegura que ho ha confirmat tant amb factures com en missatges privats en els quals rep ordres del partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia