Política

política

Illa anuncia un paquet de mesures per abordar el problema de l’habitatge

Presentarà el pla en els propers dies i s’inspirarà en l’extinció de pisos turístics que s’impulsarà a Barcelona

El president de la Generalitat, Salvador Illa, ha anunciat avui que en els propers dies donarà a conèixer un paquet de mesures per abordar el problema de l’habitatge, avançant que la decisió de l’ajuntament de Barcelona d’extingir el 2028 els 10.000 pisos turístics existents a la ciutat serà “el camí” a seguir. A la primera reunió del Consell Nacional del PSC des de la seva investidura, Illa ha argumentat que “l’habitatge és un dret” i que “no pot ser que persones que tenen feina no puguin trobar un pis on desenvolupar el seu projecte de vida”, informa Efe. A la conferència de presidents autonòmics que previsiblement se celebrarà al desembre a Cantàbria, l’habitatge serà un dels temes estrella, i Illa ha instat els presidents autonòmics del PP a presentar les seves propostes.

També s’ha referit a les comunitats governades pels populars quan ha parlat de finançament. El president de la Generalitat i primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha acusat el PP de tenir “plantejaments egoistes” per pretendre que “altres” comunitats “financin les retallades d’impostos als més rics” que impulsen alguns governs autonòmics mentre donen “lliçons d’igualtat i solidaritat”. “Comenceu a treballar per la igualtat al vostre territori”, els ha etzibat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia