Política

LA XINA

Xi reitera l’objectiu d’integrar Taiwan, en el 75è aniversari de la República Popular

El president xinès assegura que “res podrà aturar el progrés” del seu país

El president xinès, Xi Jinping, ha subratllat que “tot i les dificultats en el camí, res podrà aturar el progrés” del seu país i ha reafirmat el compromís de Pequín amb la “reunificació” de Taiwan durant un acte commemoratiu del 75è aniversari de la República Popular de la Xina, que se celebra aquest dimarts, informa Efe.

L’acte, celebrat al Gran Palau del Poble de la capital, ha aplegat al voltant de 3.000 assistents, entre els quals els líders del Partit Comunista Xinès (PCX), diplomàtics estrangers i altres personalitats.

Xi també ha fet una crida a la unitat sota el lideratge del partit governant i ha reiterat la seva “ferma oposició” a les “activitats separatistes” de Taiwan.

El discurs del president xinès arriba en un moment de recuperació dels mercats d’aquest país i després de l’anunci, la setmana passada, d’un paquet de mesures per part de les autoritats per reforçar el creixement econòmic i rescatar alguns sectors en crisi, com ara l’immobiliari. El líder xinès no ha fet referència a les nombroses friccions comercials amb els EUA i la Unió Europea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia