Política

Marc Sayols assumeix l’alcaldia de Sant Julià de Ramis i Medinyà

El ja exalcalde de Sant Julia de Ramis i Medinyà, Marc Puigtió, ha fet entrega de la vara aquest vespre a Marc Sayols, regidor d’Economia, Turisme, Cultura i festes, i que ara passa a ser el nou batlle dels dos municipis. L’Ajuntament, dins dels actes de commemoració de l’u d’octubre, ha celebrat a les vuit del vespre un ple extraordinari per nomenar a Marc Sayols nou alcalde de Sant Julià de Ramis i de Medinyà, càrrec que ocupava Puigtió des de 2015.

En el discurs que ha fet durant el ple, Sayols reafirmava el seu compromís de treballar “amb tota la il·lusió i convicció” per Sant Julià de Ramis i Medinyà. També transmet l’esforç que hi posarà per tirar endavant “la fase dos de la Rambla”, entre altres promeses i compromisos que adquireix amb els veïns i veïnes.

Per la seva banda, Puigtió afirma a aquest diari que en fer el traspàs de poders està “molt content”, sobretot perquè deixa el consistori “en bones mans, com són les de Marc Sayols” i també diu sentir-se satisfet per haver pogut “decidir” quan marxa. Sobre el seu futur polític immediat, explica que continuarà fins a final de mandat com a edil d’Hisenda a l’equip de govern, que formen ERC i Som Poble-Amunt, com ja havien pactat anteriorment.

Puigtió no ha amagat la seva intenció de presentar-se com a cap de llista a Girona en les properes eleccions municipals i des de fa temps que participa en l’activitat de la secció local d’ERC i apareix en diversos actes públics de la ciutat. Tot i això, el mateix Puigtió obre la incògnita de amb quin partit es podria presentar: “pot ser amb ERC, o no”. I és que el proper congrés d’ERC en què s’ha de decidir la direcció nacional del partit pot ser transcendental en aquest aspecte. Puigtió no ha amagat les darreres setmanes el seu ple suport a Oriol Junqueras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia