Política

política

Puigdemont no farà de cap de l’oposició i Junts deixarà vacant, per ara, el càrrec

Carles Puigdemont no té previst d’exercir el càrrec de cap de l’oposició al govern al Parlament. Així ho ha fet saber als electes del grup de Junts a la cambra reunits aquests dies a Waterloo en una informació avançada per El Nacional. La decisió no es pot dir que hagi agafat especialment a contrapeu a la formació, que ara per ara no es planteja triar cap altre nom perquè exerceixi aquest càrrec. En aquest context, l’actual president del grup de Junts Albert Batet continuarà sent l’encarregat d’assumir el paper de protagonitzar els principals pols dialèctics al Parlament en nom de Junts, ja sigui en les sessions de control amb el president Illa on el debat de política general de la setmana entrant.

A tot això, l’expresident de la Generalitat Artur Mas veu “lògic” que Puigdemont no exerceixi de cap de l’oposició perquè “no és fàcil” passar a ser-ho quan ha estat president. Tot i així, en una entrevista a Catalunya Ràdio, s’ha mostrat partidari que algú altre ocupi el càrrec. “Si no és ell, ho ha de fer algú”, ha afegit. Segons Mas, el “principal repte” de Junts és que el partit sigui vist pel país com a “alternativa” a l’actual Govern. “No només ha de ser un partit que resisteix a les eleccions sinó que és capaç d’organitzar-se per ser una alternativa potencialment guanyadora”, ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia