Política

Pròxim Orient

Un atac terrorista deixa sis ferits al centre d’Israel

El presumpte autor de l’atac ha estat detingut

És el tercer incident similar des de l’inici de l’operació militar israeliana al sud del Líban

La policia israeliana ha detingut aquest dimecres un individu que ha apunyalat diverses persones a Hadera, al centre d’Israel. L’atac ha deixat almenys sis ferits, tres dels quals greus i dos en estat crític.

Les autoritats han qualificat l’incident com un atac “terrorista”, que és com acostumen a descriure els atacs de palestins contra civils o uniformats, tant a Israel com als territoris ocupats.

Mitjans israelians han identificat el presumpte atacant com un ciutadà israelià, de 36 anys, resident a la propera ciutat àrab d’Umm al-Fahm, tot i que aquest extrem no ha estat confirmat oficialment. L’agressor, que ha apunyalat les víctimes ha quatre punts diferents de Hadera, ha estat “neutralitzat” pels agents amb un tret a la cama després d’intentar fugir en una motocicleta.

Aquest és el tercer atemptat a Israel aquest mes d’octubre. El passat dia 1, quan va començar l’ofensiva terrestre israeliana al sud del Líban, dos palestins van matar set persones a Tel-Aviv en un atac en què van utilitzar un fusell d’assalt i un ganivet. El passat diumenge, una policia de fronteres israeliana va morir en un tiroteig a Beerxeva, al sud del país, en un atac perpetrat per un àrab israelià, que també va ser “neutralitzat” per les forces de seguretat. Deu persones més van resultar ferides en l’incident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia