Política

política

eleccions al parlament

Alícia Sánchez-Camacho vol el magatzem de residus nuclears a Ascó

La candidata popular parla d'augmentar la productivitat a les Terres de l'Ebre

En infraestructures, defensa el corredor del Mediterrani

La candidata popular a la presidència al Parlament de Catalunya va manifestar ahir la seva aposta perquè el magatzem de residus nuclears s'acabi construint a Ascó. Alícia Sánchez-Camacho ho veu com una oportunitat de luxe per crear nous llocs de treball i generar més riquesa i inversions al territori. “Espero que finalment no vagi a València”, deia la líder del PP, que creu en una “gran reforma estructural” energètica en què la nuclear passi per davant de les energies renovables.

Alícia Sánchez-Camacho, l'única dona candidata a les eleccions al Parlament, va participar ahir en les Jornades 10 pel futur organitzades per la Cambra de Comerç de Tarragona, Reus i Valls a Mas Passamaner (la Selva del Camp). La presidenta del PP a Catalunya també va fer especial èmfasi en la necessitat de fixar-se reptes en el desenvolupament d'infraestructures que permetin augmentar la productivitat, sobretot a les Terres de l'Ebre. En aquest sentit, es va posicionar a favor del desplegament del corredor del Mediterrani i la necessitat que aeroports com el de Reus permetin l'entrada de capital privat per a la seva gestió i que ajudin a potenciar marques turístiques com la de la Costa Daurada. La líder del PP a Catalunya va fer també un repàs de la situació econòmica del país i va lamentar el “malbaratament” que hi ha hagut dels recursos. Creu que és hora de crear un model de finançament més “eficient” i “eficaç”. D'altra banda, també va fer referència a l'emprenedoria i la creació de noves empreses. Va recordar que s'han perdut 200.000 autònoms i cal impulsar una reforma laboral i fer que les petites i mitjanes empreses i les microempreses tinguin més protagonisme.

LA FRASE

Espero que finalment el magatzem de residus nuclears no vagi a València
Alícia Sánchez-Camacho
cap de llista del PP a les eleccions al Parlament


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.