Política

El Suprem ordena practicar noves diligències sobre la gestió de l'alcalde d'Elx

L'alt tribunal admet el recurs del PP contra l'arxivament del cas de les factures presumptament pagades pel consistori dirigit per Alejandro Soler d'un acte del PSPV-PSOE

El Tribunal Suprem ha admés a tràmit el recurs presentat pel PP de l'Ajuntament d'Elx contra la decisió de l'Audiència d'Alacant, que va acordar els sobreseïment i arxivament de la causa oberta contra l'alcalde il·licità, Alejandro Soler. El jutjat númmero 4 d'Elx va obrir causa contra Soler per dues factures pagades presumptament pel consistori a dos mitjans de comunicació per la cobertura de dos actes del PSOE. El Suprem considera que cal practicar les proves sol·licitades pel PP en “nom de la tutela judicial efectiva” i declara nul la interlocutòria de l'Audiència, que va considerar que en l'actuació de Soler no “concorria conducta dolosa”.

El PP va presentar una querella criminal per denunciar el pagament, per part de l'Ajuntament, de dues factures, per 5.330 euros, a un mitjà de comunicació per la publicació d'un reportatge sobre la proclamació del socialista Soler com a candidat del PSPV-PSOE a l'alcaldia i, d'un altre reportatge sobre l'elecció per l'assemblea del PSOE dels seus candidats als comicis municipals de 2007.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.