Política

Jordi Gost torna a ser cap de llista d'ERC a Tiana

L'alcaldable aspira a obtenir uns resultats que els permetin tenir la clau de govern

Jordi Gost serà l'alcaldable d'ERC a l'Ajuntament de Tiana en les eleccions municipals del 22 de maig. El regidor, que és la segona vegada que es presenta com a cap de llista de la formació independentista, aspira a obtenir “uns resultats històrics” a la vila, que els facin ser “decisius” en la constitució d'un futur govern. “Aspirem a l'alcaldia de Tiana, però en el cas de no aconseguir els regidors suficients volem tenir la clau de govern”, assegura Gost.

L'alcaldable, que recorda que ERC es va quedar a “escassos 30 vots dels segon regidor en les anteriors eleccions municipals”, considera que els votants sabran valorar “la tasca constructiva que hem desenvolupat des de l'oposició”. “Estem fent molta feina de partit, col·laborant amb molta gent des de la no-militància”, explica Gost, que demana “noves maneres de fer en la política tianenca”. “Volem canviar el tarannà i les maneres de fer política”, hi afegeix Gost.

En les setmanes vinents elaborarà les llistes que concorreran a les eleccions municipals de la primavera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.