Política

canvis en la subdelegació del govern

Pallarès clou un cicle de tres anys per anar a Reus

Després d'assistir, avui, a l'entrega dels premis Sagesa, al Teatre Fortuny de Reus, Teresa Pallarès deixarà de ser la subdelegada del govern. La representant de l'executiu de Zapatero a la demarcació es reincorporarà al PSC de Reus per ajudar l'alcalde, Lluís Miquel Pérez, a revalidar el triomf de fa quatre anys. En el seu penúltim dia en el càrrec, Pallarès va mirar enrere per repassar els prop de tres anys al capdavant de l'ens. “Hem aconseguit els objectius que ens vam marcar al principi, com ara l'obertura de la subdelegació a la societat i la millora de l'organització interna”, va recordar Pallarès. La futura número 3 del PSC de Reus va destacar que durant tot aquest període ha conegut la majoria dels alcaldes del territori, gràcies als quals s'ha “enriquit molt” com a persona. Pallarès va demostrar agilitat en passar de puntetes pel desgavell que ha acompanyat tot el que fa referència a l'autovia A-27: “De feina pendent, sempre en quedarà, però mai s'havien projectat tantes infraestructures al territori, encara que hem patit moltes retallades”. Quant a les obres de millora a l'autovia T-11, l'encara subdelegada va reconèixer que “el tram final és molt urbà i això provoca molèsties als veïns”. Pel que fa a la possibilitat que rellevi Pérez com a líder dels socialistes a la capital del Baix Camp, va evitar una resposta directa: “Torno a la política municipal amb una candidatura que té un gran projecte de futur”.

El substitut, en breu

Pallarès va explicar que en breu se sabrà qui el rellevarà: “Això és tasca de Joan Rangel”, va manifestar en referència al delegat del govern a Catalunya. Un dels noms que sonen amb força és el de l'actual director del Servei d'Ocupació de Catalunya a Tarragona, Ramon Inglés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.