Política

JOAN PONS

ALCALDABLE DEL PP A CALONGE

“Cal retornar la il·lusió i apostar pels orígens”

“Amb el que s'està fent es va cap a una modernitat que s'allunya de la tradició i per això tanquen botigues i es perd comerç”

No vol parlar del que ha passat a Calonge en els darrers anys. En Joan Pons, segons explica, es presenta per mirar cap al futur i retornar la il·lusió al poble, que pensa que s'ha perdut.

Què l'ha fet decidir a encapçalar un projecte polític?

Treballar per retornar la il·lusió al poble. Per això, cal oblidar-se del passat i mirar al futur. Fa 32 anys, quan vaig venir a viure a Calonge, era un poble molt acollidor. En aquella època, anava i venia de Barcelona, on treballava com a cap d'impressió de La Vanguardia. Ara és un poble mort i ha perdut. Vull ajudar a animar-lo. Per exemple, des de que s'ha tret el mercat del carrer de la Rutlla, el centre està mort.

Què li ha passat, al poble, doncs?

Aquest era i és un poble de tradició, de pagesia i de vi. Ara amb el que s'està fent es va cap a una modernitat que s'allunya de la tradició que ha anat caracteritzant-nos. Aquest és un actiu que s'està perdent i amb això s'està fent molt de mal. Cal tornar als orígens

Però s'han fet actuacions importants, com la reforma dels nuclis?

Fer coses ja era necessari, per exemple el tema de clavegueram que estava molt malament, amb tot, penso que les obres tampoc no s'han controlat gaire bé. Però com li deia, s'ha apostat massa per la modernitat.

I això, doncs?

Cal retornar el caliu, potenciar la joventut. Els joves estan oblidats. Cal retornar la il·lusió i apostar pels orígens.

Aquest és el projecte del PP a Calonge?

Sí, i és una feina que fins i tot s'ha de fer al marge dels partits. És el que pensa el meu grup, que cal retornar als orígens. Miri: perdem les botigues del poble, tanquen. Per tot això, la gent marxa a grans centres comercials. A més, estem dividits i, per exemple, hi ha botigues que no es parlen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.