Política

MANUEL REYES

CANDIDAT DEL PP A L'ALCALDIA DE CASTELLDEFELS

“Pensem que serem la força més votada”

El PP confia que serà la llista amb més vots, sense tenir majoria absoluta, i voldria governar amb pactes puntuals A banda d'ajudar els emprenedors, el programa prioritza donar bon servei a tots els barris

Manuel Reyes, de 34 anys, s'estrena com a candidat del PP en substitució de José Manuel Lorenzo i aspira a guanyar les eleccions.

Sembla que les perspectives del PP són millors que mai.

Fa quatre anys que sóc regidor i hem fet moltes propostes. Ha estat un mandat amb molt moviment i el PP, com a segona força, ha fet un projecte alternatiu.

Quins resultats esperen?

Tenim 5 regidors dels 25 totals. Estem convençuts que el PSC baixarà un 5% o 6% i que nosaltres serem la força més votada. Ens agradaria governar en solitari, tot i no tenir majoria absoluta, amb pactes puntuals.

Quins són els principals problemes que veu a la ciutat?

La crisi ha afectat els ciutadans i des de l'àmbit municipal s'ha fet poc. Tenim més de 4.000 aturats i molts comerços que han tancat. En els últims set anys l'IBI ha crescut fins a un 90%. Això fa que ens trobem amb una pressió fiscal molt alta. Som el segon municipi de Barcelona més endeutat, amb un deute del 93%. Per tant, no ens podem endeutar i fer noves inversions. Hi ha barris perifèrics sense voreres, ni clavegueram, ni equipaments. La plantilla de policia no s'ha incrementat des del 1992, malgrat que s'ha doblat el nombre d'habitants.

Si no es pot demanar un crèdit, com abordaríeu les inversions?

Buscant finançament supramunicipal i la participació d'entitats privades disposades a col·laborar a canvi de concessions.

Què prioritzeu al programa electoral?

Prioritzem l'austeritat i ajudar les famílies i els emprenedors. El més important ara és crear llocs de feina i activar el turisme. I restablir, pel que fa a equipaments, l'equilibri entre tots els barris de Castelldefels. En els últims 32 anys s'han marginat els barris perifèrics.

En què es concretaria això?

A dotar d'equipaments el barri de la platja, Bellamar, el Poal i Montmar. No pot ser que l'únic equipament de Bellamar sigui l'escola Antoni Gaudí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.