Política

Jordi Hereu recorda que anant a votar es millora i enforteix la Democràcia

El candidat a la reelecció ha considerat legítim que es demanin millores del sistema

L'anècdota s'ha produït quan ha sortit del col·legi i dos enquestadors li han preguntat quin era el seu nom i a qui havia votat

L'alcalde de Barcelona i candidat a la reelecció, Jordi Hereu (PSC), ha considerat legítim que es demani “més i millor democràcia”, però ha assegurat que anant a votar “s'enforteix el sistema democràtic”.

“La Democràcia es basa en el vot personal, lliure i secret”, ha afirmat l'alcalde, que ha dit que acudir a les urnes és la millor manera de millorar “el present i el futur de les ciutats”.

Jordi Hereu ha votat deu minuts abans de les 11 del matí, acompanyat per la seva dona i els seus dos fills, al col·legi Pare Manyanet de la Travessera de les Corts, barri on viu.

Hereu ha explicat que afronta el dia “amb il·lusió” i que “avui és un dia magnífic perquè quan els ciutadans es poden expressar és una meravella”.

L'anècdota de la votació s'ha produït quan Hereu ha sortit del col·legi electoral i dos enquestadors li han preguntat quin era el seu nom i a qui havia votat.

“M'esteu preguntant a qui he votat?”, ha preguntat Hereu.

Davant la cara de sorpresa que ha posat l'alcalde, els dos joves han semblat reconèixer-lo i li han dit que no feia falta que els contestés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.