Política

Els sondejos a peu d'urna donen la majoria absoluta a Ros

Els sondejos fets a peu d'urna per diversos mitjans de comunicació donen la majoria absoluta al PSC. Així, Àngel Ros revalidaria resultats i govern monocolor a la Paeria, mentre que CiU es quedaria igual. El PP, segons les enquestes, seria el partit que més pujaria, amb la possibilitat de doblar la representa. Pel que fa a ERC i ICV, la seva presència a la Paeria s'haurà de concretar a darrera hora, ja que traurien un o dos regidors o es quedarien fora, segons el sondeig.

TV3 i Catalunya Ràdio donen entre 14 i 16 regidors al PSC. Ara en té 15. D'entre 6 i 7 regidors obtindria CiU. Un més, com a molt, dels que té ara. El PP pujaria dos o tres edils, dels tres actuals passaria a 5 o 6. ERC estaria entre cap regidor i un i ICV es quedaria fora de la Paeria.

Pel que fa a Lleida Televisió i Grup Segre, Ros obtindria 14 regidors. Zaballos es quedaria amb els que ja té CiU. Inma Manso pujaria als 5 i ERC i ICV es quedarien amb un edil cadascú, és a dir,entrarien Montse Bergés i Ramon Camats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.