Política

Montgat

Funtané creu que el PRE “faria feina al govern”

L'alcaldable d'ERC avalua “diferents apostes” i ja s'ha reunit amb CiU i el PSC

Tot i haver experimentat una davallada de suport el 22-M, ERC de Montgat va salvar els mobles i va aconseguir mantenir els dos regidors que tenia fins ara. Això, combinat al duel ajustat de CiU i el PSC, ha tornat a situar la formació encapçalada per Rosa Funtané en una posició clau per al pròxim govern, sigui amb socialistes o amb convergents. De fet, ERC ha fet aquests dies uns primers contactes, primer amb CiU i, ahir al vespre, amb el PSC. “Estem avaluant les diferents apostes, tant de govern com d'oposició”, va dir Funtané abans d'indicar que de la mateixa manera que en aquest mandat han governat “amb consens amb el PSC” també tenen “simpaties nacionalistes” amb CiU.

Tot i deixar per a la setmana que ve la possible elecció entre els uns i els altres, Funtané sí que va voler opinar sobre Gabriel Salguero, el regidor electe del PRE –Partit Republicà d'Esquerra–, que podria ser decisiu per formar un govern quadripartit d'esquerres. “Salguero podria fer una bona feina al govern, aportant-hi estabilitat”, va dir Funtané. L'al·ludit, però, va reiterar ahir que “si res no canvia molt, serem a l'oposició”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.