Política

Pedró no prendrà possessió de l'acta de regidor a les Planes

Va ser alcalde de CiU durant 16 anys i ho tornava a intentar com a independent

L'exalcalde de les Planes d'Hostoles, Ferran Pedró, no prendrà possessió de la seva acta de regidor en el ple de constitució del nou consistori que se celebra dissabte vinent. L'exalcalde de CiU, que ara encapçalava l'agrupació d'electors Grup d'Unitat Planenca, justifica la seva renúncia pel fet de no haver complert les expectatives. “És per mi un motiu suficient per deixar pas a una altra generació que encapçali una nova representació del Grup d'Unitat Planenca a l'Ajuntament”, sentencia.

Pedró va dir abans de les eleccions que tornava a l'escena política després d'un període de quatre anys d'absència perquè un grup de gent del poble l'havia motivat a fer-ho i deia que intentaria sumar i no pas entrar en polèmiques. Tot i que ell ha declinat fer declaracions i només s'ha volgut expressar a través d'una nota de premsa, sembla que la voluntat de mantenir-se a l'oposició li pot haver generat discrepàncies internes. S'especula també que ha decidit renunciar a l'acta després de veure que amb CiU només hi ha hagut una simple exposició de voluntats sense propostes concretes. Pedró, que havia estat alcalde per CiU, sempre amb majoria, i diputat a la Diputació, va deixar la política a finals del 2007 per motius personals i de salut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.