Política

El BLOC de Dénia es lamenta de l'absència de música en valencià en la Festa Major

Crespo critica la suposada austeritat de l'ajuntament de Dénia en l'oferta d'oci

El portaveu i regidor del BLOC a l'Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, ha plantejat una série de dubtes i de crítiques després de conéixer la programació per a la Festa Major de Dénia. En primer lloc, l'edil del BLOC ha criticat que durant els 8 dies que duren les festes no hi haurà cap concert de música en valencià ni cap activitat que impulse i promocione la cultura o els artistes locals. D'altra banda, Crespo no es creu aquesta suposada “austeritat” de què fa bandera l'equip de govern, que per una banda retalla el pressupost fester però per l'altra aprova grans projectes milionaris, com és el cas de la Nau.

Josep Crespo lamenta que la regidoria de Festes de Dénia haja disposat de 100.000 euros per a actuacions i que entre els espectacles previstos no hi haja cap que ajude a promocionar la cultura o els artistes, a excepció del tradicional concert de l'Agrupació Artístico Musical de Dénia.

El regidor del BLOC considera que aquesta programació festera no està dissenyada per a tots els ciutadans i ciutadanes de Dénia perquè no s'han tingut en compte aquells que aposten per la recuperació de la cultura i les tradicions.

D'altra banda, el BLOC dubta molt d'aquesta “austeritat” de la qual s'ha presumit en la presentació de l'oferta festera. S'incideix en què hi ha empreses que encara no han cobrat les festes de l'any passat, fins i tot alguna l'han haguda d'embargar. Crespo insisteix en què cal reduir despeses innecessàries, que hi ha moltes, “exigim que demanen els diners reservats a la Nau per a que els utilitzen en educació, sanitat i pagaments pendents”. A més a més, Crespo atribueix a aquesta mala gestió de l'equip de govern el malestar l'Associació de Moros i Cristians de Dénia, que a un mes de la seua festa, està patint per la seua subvenció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat espanyol

L’alta a Barrabés desactiva l’amenaça de detenció contra Begoña Gómez

Barcelona
judicial

L’Audiència Nacional verbalitza els seus dubtes a aplicar l’amnistia al cas de l’Operació Judes

barcelona
judicial

El TSJC sosté que Jové i Salvadó entren a l’amnistia però alhora suspesa recórrer la llei a Europa

barcelona
política

El Suprem arxiva la causa per terrorisme contra Puigdemont i Wagensberg

barcelona
política

El Parlament demana un novè senador autonòmic pel creixement poblacional

barcelona
OTAN

Els aliats es reuneixen a Washington amb l’ajuda a Ucraïna a l’ordre del dia

Barcelona
política

Amnistia cita la infiltració policial entre els “atacs sistemàtics” a la protesta

barcelona
Estat francès

Investiguen el finançament de la campanya de Marine Le Pen el 2022

Barcelona
judicial

Òmnium ja albira el retorn d’Oleguer Serra arran de l’arxivament del cas Tsunami

barcelona