Política

El BLOC de Dénia critica la falta de transparència de l'equip de govern

La convocatòria urgent del ple i les decisions a corre-cuita mostren que la legislatura ha començat amb mal peu

El portaveu i regidor del BLOC a l'Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, ha criticat durament el nou començament de legislatura per part de l'equip de govern format pel PP i Centre Unificat. El BLOC considera que fa setmanes que s'hauria d'haver començat a treballar i no obstant això, l'Ajuntament ha estat parat des del passat dia 11 de juny i ara s'ha volgut fer tot a presses i a corregudes i malament.

La decisió de convocar de manera extraordinària i urgent un plenari d'un dia per a un altre i a més, comunicar els retalls en el personal eventual dels grups polítics de manera precipitada demostra, al parer de Josep Crespo, que la nova legislatura ha començat amb mal peu i amb assumptes amagats.

Tal i com ha expressat Crespo després del primer plenari de la legislatura, és “vergonyosa” la manera en què s'han fet les coses a l'inici de setmana. “Primer ens avisen amb només unes hores de la junta de portaveus i en aquesta reunió ens solten una gerra d'aigua freda en comunicar-nos que els grups minoritaris passaríem a tindre un secretari mitja jornada i que el plenari seria en menys de 24 hores”, relata el regidor nacionalista.

El regidor del BLOC ha destacat en tot moment que no està en contra de la mesura de la retallada del personal eventual, tot i que considera que és injusta per als partits minoritaris, però pensa que no s'ha fet de la manera adequada, ho haurien d'haver avisat amb suficient antelació. Respecte a aquestes mesures d'austeritat plantejades per l'equip de govern, Crespo s'ha mostrat d'acord, ja que és temps per a això, però al mateix temps ha demanat a l'equip de govern que aquests diners que s'estalvien amb els secretaris de grup de PSD i BLOC (i que no ha afectat cap altre partit), vagen destinats a allò que realment és necessari, com ara el pagament als proveïdors, o a pal·liar les necessitats educatives o sanitàries que té aquesta ciutat.

Així, per tant, Josep Crespo ha lamentat que aquest mal començament de legislatura i les decisions preses per raons personals afecten sobretot a la ciutadania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
judicial

El TSJC sosté que Jové i Salvadó entren a l’amnistia però alhora suspesa recórrer la llei a Europa

barcelona
política

El Suprem arxiva la causa per terrorisme contra Puigdemont i Wagensberg

barcelona
política

El Parlament demana un novè senador autonòmic pel creixement poblacional

barcelona
OTAN

Els aliats es reuneixen a Washington amb l’ajuda a Ucraïna a l’ordre del dia

Barcelona
política

Amnistia cita la infiltració policial entre els “atacs sistemàtics” a la protesta

barcelona
Estat francès

Investiguen el finançament de la campanya de Marine Le Pen el 2022

Barcelona
judicial

Òmnium ja albira el retorn d’Oleguer Serra arran de l’arxivament del cas Tsunami

barcelona
Estat espanyol

El jutge amenaça amb detenir Begoña Gómez si no compareix dilluns al jutjat

Barcelona
Guerra a Gaza

Israel ataca Deir al-Balah, a on va ordenar que anessin milers d’evacuats

Barcelona