Política

Baltasar Ripoll, nou secretari comarcal del BLOC de la Marina

la primera activitat comarcal prevista és la relacionada amb l'homenatge a Vicent Andrés Estellés

El passat dia 25 va tindre lloc, a la seu d'Altea, el Congrés Comarcal extraordinari del BLOC de la Marina Baixa, després de la dimissió de Vicent Serra, anterior secretari. El congrés va reunir uns 60 afiliats i simpatitzants del Bloc de les diverses agrupacions de la Marina per renovar l'executiva i la representació comarcal en els organismes de decisió del Bloc.

Del congrés va eixir la idea de seguir apostant pel treball comarcal i d'encetar les estratègies necessàries per tal de garantir una major implantació del valencianisme en la comarca. Amb Baltasar Ripoll, com a nou secretari comarcal, en la nova executiva hi haurà representació de tots els col·lectius: Imma Orozco (Altea), Pep Saval i Joan Tasa (Callosa d'en Sarrià), Ximo Baldó i Malena Soler (La Vila), Agustí Pastor i Pep Pascual (Benidorm) i Sònia Pérez i Pep Pastor (La Nucia).

A més, es van escollir els nous representants de la Marina Baixa en el Consell Nacional, màxim òrgan assembleari del partit entre congressos.

Després del Congrés, es va donar pas a l'assemblea comarcal ordinària per tal de discutir les estratègies de cara a la pròxima cita electoral. El col·lectiu de la Marina Baixa va demanar majoritàriament que el Bloc encapçale les possibles coalicions i llistes que es presenten a les eleccions del pròxim dia 20 de novembre. També van acordar coordinar els actes de campanya en la comarca i col·laborar amb el comité de campanya en l'organització dels actes.

Per això, a partir d'ara s'enceten una sèrie d'accions que aniran encaminades a reforçar la presència del Bloc en la comarca: la primera serà la celebració de la Festa d'Estellés, que serà el dia 9 de setembre a Altea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Polònia

El periodista Pablo González, alliberat en un intercanvi de presos

barcelona
TURQUIA

Els EUA i els seus aliats intercanvien 26 presoners amb Rússia

barcelona
tribunals

Marchena, Lamela i tres jutges més eviten decidir l’amnistia per a Serret i Simó

barcelona
estats units

Harris titlla de “falta de respecte” els atacs de Trump a la seva identitat racial

barcelona
política

El govern d’Astúries (PSOE) se suma a les veus socialistes contràries a l’acord ERC-PSC

barcelona
PRÒXIM ORIENT

Milers de persones acomiaden Haniyeh a Teheran

BARCELONA
estats units

El cervell de l’11-S i dos còmplices es declaren culpables dels atacs

BARCELONA

Salellas vol portar al ple de setembre la Zona de Baixes Emissions (ZBE)

GIRONA
PRÒXIM ORIENT

Israel confirma la mort del cap militar de Hamàs en un atac a Gaza al juliol

BARCELONA