Política

Pacients sense medicaments a Montserrat dels Alcalans

L'alcalde de la localitat demana convocatòria anticipada d'eleccions a causa del que ha qualificat com a “ineptitud” institucional

A Montserrat hi ha dos farmàcies que atenen les necessitats de la població habitual, així com la gran quantitat de persones que configura un terme municipal que acull urbanitzacions i un bon nombre de casetes disseminades. Com ja es de sobra conegut Montserrat és un poble on va molta gent a passar l'estiu als habitatges de segona residència, es per això que tant el servei d'expedició de medicaments per part de les farmàcies com el metge que va al consultori per atendre als desplaçats, son dos serveis que s'han de considerar al principi de l'estiu.

El metge per al desplaçats ja està concertat i confirmat per part del responsable del centre de salut. La mala notícia ha estat en la confirmació per part dels farmacèutics que a partir del dia 1 de juliol van a deixar de servir els medicaments de la seguretat social, per què ja no poden assolir més crèdit davant les empreses de distribució.

Aquesta situació de falta de medicaments en les farmàcies de Montserrat i d'alters farmàcies dels pobles veïns, no és altra que els impagats que la Generalitat Valenciana té davant totes les farmàcies del País Valencià.

Aquesta situació contrasta amb la celebració de la Fórmula1, que té lloc aquest cap de setmana en el cap i casal, i per al qual, associacions de veïns i partits polítics i organitzacions sindicals de la Vall dels Alcalans, així com pel propi alcalde de Montserrat, “hi haurà diners per fer front a totes les despeses.

Quan a partir del dia 1 de juliol vagen les persones majors que seran les més afectades, a les farmàcies a pels medicaments que cada mes han de prendre i no els puguen rebre, l'alcalde de la vila, Josep Maria Mas, pensa que “es pot muntar alguna de grossa, sense que els farmacèutics locals tinguen cap responsabilitat”.

Mas assegura que “sempre son les persones més febles les que estan patint aquesta gran injustícia que esta provocant i consentint el President Fabra i tot el seu Govern. Quan la incompetència i la ineptitud arriba al nivell que tenim al nostre País on tenim al front a governants que no es mereixen representar als valencians el que tenen que fer es presentar tots des del primer fins al l'últim la dimissió i convocar eleccions anticipades de forma urgent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
parlament europeu

El Moviment Cinc Estrelles se suma en el Parlament Europeu al grup d’esquerres

barcelona
ESTAT FRANCÈS

Tensions i incidents violents en la recta final de la campanya

BARCELONA

El jutjat amnistia Marta Felip, pendent de judici per desobeir arran de l’1-0

FIGUERES
estat espanyol

El PSOE i el PP aproven junts el primer pas de la reforma del CGPJ enmig de retrets

barcelona
regne unit

Starmer demana votar pel “canvi” i Sunak, per evitar una “supermajoria” laborista

BARCELONA
judicial

La fiscalia del Suprem no recorrerà l’amnistia de Buch com anhela la d’aquí

barcelona
judicial

La Fiscalia demanarà demà a Llarena l’amnistia per a Puigdemont

barcelona
política

L’ANC convoca una manifestació el 13 de juliol contra el “cop d’estat” dels jutges que no apliquen l’amnistia

barcelona
política

Sabrià plega, es desvincula del cartell a Maragall i diu que se li ha atribuït per apartar-lo

barcelona