Política

El govern de la Vall d'Uixó demana seriositat al PSOE local

Replica les xifres fetes públiques pels socialistes i justifica la contractació de més de 700 persones

El regidor d'Esports de la Vall d'Uixó, Víctor Lorenzo, ha demanat al PSOE local, “seriositat, veracitat i responsabilitat” a l'hora de parlar de desocupació en afirmar que l'equip de govern municipal configurat per regidors del PP es troba “molt implicat per la major preocupació d ela ciutadania”.

El regidor popular que fa de portaveu municipal carrega contra la política d'ocupació de l'anterior govern estatal liderat pel president Zapatero i afig que quan el PSOE acusa el PP de “mirar cap a un altre lloc" en matèria de desocupació, no és més que “un exercici de cinisme”.

En aquest sentit, ha assegurat que durant el darrer any, l'ajuntament ha invertit 2,3 milions d'euros de manera directa i s'ha aconseguit treball per a 776 persones mitjançant tres tallers d'ocupació.

Des de l'equip de govern s'ha demanat seriositat política al principal partit de l'oposició i ha s'ha subratllat que ”no es poden posar sempre pals a les rodes” en tots els projectes que es plantegen i després criticar l'activitat realitzada. Lorenzo remata les declaracions realitzades davant els mitjans de comunicació tot dient que el PP va a continuar treballant “per sanejar l'economia municipal i millorar l'ocupació en la Vall”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.