Política

El veïnat ha plantat cara a l'equip de govern d'Algemesí

La majoria municipal del PP no va fer cas els ciutadans que es van aplegar a la sessió plenària

Dissortadament la transparència no és el fort de l'ajuntament d'Algemesí, i ahir tampoc ho va ser. Malgrat celebrar-se possiblement la reunió més important de l'any per a molts veïns i veïnes i malgrat gastar-se l'Ajuntament 350.000€ en mitjans de comunicació, la reunió no va estar gravada en la seua integritat per la televisió local. La càmera de la televisió local recollí els primers moments de la reunió, on parlava l'equip de govern, i alguna imatge de la primera intervenció del públic. Posteriorment desaparegué. Ja es veurà en el proper Butlletí d'Informació Municipal què s'informa de la reunió i del tema. I es veurà també com recull la noticia la televisió local controlada i censurada per l'equip de govern, donat que sol silenciar aquestes qüestions.

Els veïns, que abarrotaren la sala de plens, fins i tot arribaren a demanar que es votara allí mateix qui volia conservar el nom de País Valencià, i els presents alçaren les mans, de manera unànime.

Malgrat el lamentable espectacle de l'equip de govern des de la bancada de l'oposició es pensa que ahir fou un dia important per a la democràcia a nivell local ja que la gent anà a fer-se escoltar i es feu escoltar de múltiples formes, parlant, però també reprovant i protestant per les bestieses que digueren els polítics populars. Tan important com les idees que es van dir van ser les reaccions d'un veïnat que demostrà un alt grau de maduresa i conscienciació democràtica.

El veïnat del carrer ha començat a presentar per desenes el recurs de reposició contra el canvi del carrer. Però l'equip de govern manifestà una total intransigència i feren mostra de la sordesa democràtica congènita característica dels populars valencians.

Des de Més Algemesí lamenten l'actitud prepotent i antidemocràtica de l'equip de govern, el qual ha perdut una oportunitat d'or per rectificar un error i quedar mitjanament bé davant la ciutadania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Boye, sobre l’arrest de Puigdemont: “S’estan donant cops de colze per veure qui fa la detenció”

barcelona
bangladesh

El govern xifra en 146 el nombre de morts en les protestes estudiantils

barcelona
veneçuela

Maduro assegura que farà respectar el resultat de les eleccions

barcelona
política

El PP acusa Sánchez de “comprar la butaca” d’Illa amb la “independència fiscal”

madrid
estats units

Harris ha recaptat ja 200 milions de dòlars i té 170.000 nous voluntaris

barcelona
iran

Khamenei ratifica Pezeshkian com a president

barcelona
àsia

El Japó, Corea del Sud i els EUA segellen una aliança de seguretat

barcelona
pròxim orient

Israel bombardeja posicions de Hezbol·là al sud i l’est del Líban

barcelona
política

“Si hi ha debat d’investidura, jo hi seré”

barcelona