Política

L'oposició imposa els bous al carrer a Alboraia

La coalició Compromís manté el seu vot en defensa dels drets del veïnat

Les mocions presentades conjuntament per PP, UPPA i Cialbo en favor dels bous als carrers pel centre històric, han estat aprovades en una sessió plenària municipal després d'un anar i vindre de posicions i la interrupció de la sessió i a petició del PP, per tractar de “millorar” la proposta.

Arribat el moment de votar la moció dels bous, el PP va intentar modificar-la i va demanar un recés. UPPA i Cialbo, advertiren que no donarien suport si feien cap modificació i és per això que el PP ha declarat que tornarà a portar la modificació a un nou plenari. Des dels grups que no aprovaven la recuperació dels bous manifesten que en els temps que corren, la crisi existent i amb un atur juvenil al voltant del 50 %, dues mocions sobre bous en un ple, son una frivolitat imperdonable que molts veïns i veïnes no entenen.

No hi ha dubte que la moció dels bous, té implicacions importants que els signants no han volgut valorat. L'aprovació atorga una sèrie de prerrogatives a les penyes taurines, que les situen per damunt d'altres grups organitzadors de diferents manifestacions festives per tal d'aconseguir locals o altres recursos de l'ajuntament i per damunt tot el veïnat a l'hora de decidir un recorregut.

La constitució d'un consell taurí es un fet totalment innecessari en opinió de socialistes i valencianistes, ja que existeix una federació que agrupa i coordina a les penyes. Per a Compromís per Alboraia, un òrgan de participació que agrupe totes les entitats festives i també a les associacions veïnals seria el fòrum adequat per a arribar a un consens i el procés de negociació ja estava iniciat per l'equip de govern.

Compromís per Alboraia no està en contra dels bous, si no de les imposicions i per aquesta raó, caldria que la iniciativa d'estes activitats, sorgís del mateix veïnat on s'han de realitzar com en altres pobles amb més tradició que Alboraia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ESTAT FRANCÈS

La ultradreta s'estavella contra el dic republicà

BARCELONA
REGNE UNIT

“Millori la nostra vida, Sir Keir”

Londres
Joan Tardà i Coma
Exportaveu al Congrés i conseller nacional d’ERC

“Cap dimissió pot emmascarar que cal conèixer la veritat”

Barcelona
Arnau Barangé
Cap de l’oposició d’Arenys de Mar (ERC)

“Posaran la reforma del mercat al calaix”

Arenys de Mar
Estanis Fors
Alcalde d’Arenys de Mar (Junts per Arenys)

“Ens fa por cobrir el Bareu amb un caixó massa estret”

Arenys de Mar
estat francès

Reagrupament Nacional manté el seu domini a la Catalunya del Nord

barcelona
ESTAT FRANCÈS

L’esquerra guanya i relega la ultradreta de Le Pen al tercer lloc

BARCELONA
estats units

Biden aguanta la pressió mentre creixen les veus demòcrates perquè abandoni

barcelona
Política

Marxa lenta de taxistes per reclamar la fi del bombardeig a Gaza

Barcelona