Política

Esquerra Unida de Mislata demana el cessament del regidor d'obres

L'acusen de fer obres sense pressupost ni control dels tècnics municipals

Esquerra Unida denuncia l'incompliment signat per l'empresa que gestiona el servei de conservació i manteniment de places i carrers de la vila, al marge d'allò aprovat al plenari del mes de març de 2013, mitjançant s'establien les condicions per a desenvolupar projectes d'obra.

Per a la formació política denunciant, s'ha incomplert la clàusula relativa a la redacció del projecte abans d'executar qualsevol obra com també el fet que cap tècnic municipal haja realitzar la supervisió de les mateixes.

Segons sembla i a la llum del que manifesta Salvador Garcia, síndic portaveu d'EUPV a l'Ajuntament, el regidor d'Obres i Serveis ha donat el vit i plau a unes obres durant aquest estiu, sense la documentació corresponent d'inici d'obres, sense comptar amb les estipulacions del conveni aprovat i sense conèixer si disposa de fons econòmics per a la seua execució.

Davant aquesta situació és per la que Esquerra Unida del País Valencià a Mislata, demana el cessament del regidor d'Obres i Serveis de l'Ajuntament d'aquesta vila de l'Horta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.