Política

Esquerra Unida d'Elx proposa una Borsa de Lloguer Social d'habitatges

La iniciativa procura ser una solució davant les demandes de la Plataforma d'Afectats per les hipoteques

El síndic portaveu d'esquerra Unida a l'Ajuntament d'Elx, va presentar pel registre d'entrada de la municipalitat, una moció perquè la Corporació estudie la possibilitat de creació d'una borsa municipal de lloguer social d'habitatges.

Aquesta iniciativa ha estat presa donades les xifres de vivendes deshabitades existents a aquesta localitat de la demarcació d'Alacant on el 12% del parc d'habitatges es troba desocupat. En xifres exactes, se sap de l'existència de més de 13.600 cases en aquesta situació.

El que es pretén amb aquesta proposta és aconseguir acords amb els propietaris mitjançant un conveni per a cinc anys, a fi de donar resposta a una necessitat primària consagrada com a dret en l'article 47 de la Constitució.

José Angel Quero assenyala que cal fer un cens d'habitatges buits i un altre de persones que en necessiten, a fi de bastir una Borsa Municipal que haauria d'estar gestionada per una Mesa Municipal d'Emergència constituïda per tècnics municipals, representants de la Corporació i membres d ela Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i altres societats que treballen per la ciutadania d'Elx.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia