Política

Es demana a Gandia que el sou dels “col·locats” de Noves Generacions aprofite per a fer un Pla d'Ocupació

Els socialistes diuen que es pague el deute que té amb el Consell dels Joves i els mantinga el conveni de 30.000 euros i que tornen a posar en marxa el Pla d'Ocupació Juvenil

El grup majoritari de l'oposició de l'Ajuntament de Gandia, ha demanat al departament de Joventut que els 300.000 euros que es gasta anualment en pagar les nòmines dels 16 “endollats de joves del PP” que hi ha repartits per l'Ajuntament, els destine per a tornar a posar en marxa el Pla d'Ocupació Juvenil que Joves Socialistes van proposar i que el PP, després d'una convocatòria, va soterrar.

S'han fet aquestes declaracions en relació a la polèmica suscitada aquesta setmana per les retallades anunciades pel regidor Víctor Soler en matèria de Joventut. Unes retallades que afectaran a totes les entitats juvenils de Gandia, que es quedaran sense subvenció, i al propi Consell dels Joves de Gandia, que torna a perdre diners i passa d'un conveni de 30.000 euros a un de 20.000 euros que els deixa sense marge de maniobra.

Per als socialistes, el vertader motiu d'aquesta retallada no és la falta de diners, sinó que “Víctor Soler prioritza pagar les nòmines dels 16 “endollats de las Nuevas Generaciones del PP” que té repartits per tot l'Ajuntament abans que garantir l'associacionisme juvenil en Gandia”.

Per la seua part, el secretari general de Joves Socialistes de Gandia, Adrián Vila, ha lamentat el “profund desconeixement que el govern del PP té de la situació de la joventut de Gandia”. I és que el dirigent juvenil socialista ha recordat que, des de l'arribada del PP al govern local, l'atur juvenil ha augmentat en un 10% fins a arribar al 55% de la població mentre “han estat incapaços de fer ni una sola proposta per a generar treball per als joves”.

Per això, Vila ha demanat als membres de la formació juvenil del PP de Gandia “que se'n vagen a casa si no són capaços de fer polítiques juvenils pensades per a tots els joves”, i ha finalitzat dient que “fins ara, la única cosa que han demostrat que fan és gestionar les seues nòmines”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia