Política

L'Ajuntament de Gandia paga 3.000€ mensuals al xofer particular de l'alcalde

La municipalitat disposa d'un funcionari amb aquesta missió però Torró fa cas omís d'aquesta realitat i contracta xofers particulars

Malgrat la fallida reconeguda pel govern municipal, l'empresa pública IPG paga, mitjançant una empresa privada, el sou del xofer particular d el'alcalde, tot i que aquesta atribució no forma part de les tasques ha de desenvolupar aquesta empresa i l'ajuntament compta amb una plaça de funcionari municipal amb aquesta funció.

Segons s'ha sabut, l'empresa Eina Auxiliar SL, factura mensualment a l'empresa IPG en concepte de “serveis xofer” 2.591,55€ sense comptar dietes que, en ocasions oscil·len entre els 200 i els 400 euros.

Però a més d'això, l'alcalde de Gandia, Arturo Torró, sovint contracta els serveis d'un cotxe privat per viatjar a Madrid, com és el cas del servei contractat el passat mes d'octubre que, per a unes quantes hores li costà a les arques municipals 295 euros.

Per a Vicent Mascarell, el regidor que ha destapat aquest cas, aquesta m anera de procedir origina una despesa innecessària i suposa una relació clientelar perfectament prescindible que permet que “Arturo Torró siga el primer alcalde de la ciutat que compta amb un xofer particular que li permetrà fer penitència sense baixar del cotxe oficial”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia