La regidora del Bloc a l'Ajuntament de la Nucia ha presentat la seua renúncia a continuar formant part del Grup Municipal Socialista

La regidora valencianista ha decidit donar aquest pas després de reunir-se amb el col·lectiu del Bloc de la Nucia, i considerar que es donen les circumstàncies oportunes per constituir un grup propi i diferenciat a l'Ajuntament. Esta decisió s'ha pres de mutu acord amb els dirigents del PSPV-PSOE, després de diverses converses entre les dues parts per intentar reconduir el pacte de coalició signat a març de 2007.

Cal recordar que el Bloc es va presentar a les passades eleccions locals en una coalició amb el PSPV-PSOE dins d'una candidatura encapçalada per la mateixa Sònia Pérez. Tanmateix, en la pràctica, el pacte ja no funciona, i així ho han reconegut les dues formacions polítiques, ja que no s'han complit dos dels punts més importants de l'acord: la denominació conjunta «grup municipal socialista-bloc» en tota la difusió pública, i l'obligació de fer reunions periòdiques entre els membres dels dos partits.

Pérez ha lamentat no haver-se pogut posar d'acord amb els seus socis de coalició por a continuar sumant esforços en l'oposició al govern de Cano, encara que el Bloc ha mostrat predisposició a treballar en coalició. Els dos partits porten temps treballant per separat i «ara mateix no té sentit formar part d'un mateix grup municipal, si els esforços no són conjunts», afirma la regidora, encara que està oberta a possibles acords en temes puntuals.

Finalment, Sònia Pérez manifesta que «esperem que el treball que el Bloc farà a partir d'ara des de l'oposició servisca per a aportar solucions i propostes als problemes del municipi i per a enriquir la vida política municipal. Continuaré treballant pel poble de la Nucia, des del respecte a totes les formacions polítiques i des de la coherència ideològica».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
judicial

L’Audiència Nacional anul·la els tres últims anys d’investigació judicial del cas Tsunami

barcelona
política

Feijóo veu el PSC còmplice del procés però li demana suport per tenir senador

barcelona
política

Rull: “La policia no entrarà al Parlament a detenir ningú”

barcelona
política

ERC prendrà mesures divendres per l’afer dels cartells dels Maragall

barcelona
política

ERC assegura que la negociació per investir Illa avança “a bon ritme”

barcelona
estat espanyol

El Constitucional planteja exculpar Griñán del delicte de malversació pel cas dels ERO

barcelona
parlament europeu

Le Pen i Salvini se sumen al nou grup d’extrema dreta d’Orbán

barcelona
Política

Els comuns criden a la “responsabilitat” de PSC i ERC per tancar un acord

barcelona
ESTAT FRANCÈS

Macron insta Attal a continuar com a primer ministre mentre es negocia el nou govern

BARCELONA