Política

Mascort marca 4 eixos per al futur de Vilablareix

L'alcaldable d'ERC va presentar ahir la candidatura desgranant el camí per fer avançar el poble

Va fer valer la feina feta i va dir que cal continuar-la

L'actual alcalde de Vilablareix, i alcaldable d'ERC a les municipals, David Mascort, va presidir ahir la presentació de la candidatura dels republicans assenyalant els quatre eixos que, al seu entendre, han de marcar el futur de Vilablareix: amabilitat, formació, respecte i compromís. El candidat va dir en l'acte, celebrat a Can Gruart, que treballaran per garantir que vianants i bicicletes tinguin el mateix nivell de prioritat que els cotxes, que s'ampliarà la xarxa de carrils bici i es milloraran els parcs infantils i les places més enllà del que ja s'ha anat fent els últims quatre anys.

Pel que fa a la formació, va dir que cal integrar en un sol espai els diversos espais educatius, i va anunciar que ja hi ha acords amb la Generalitat en aquest sentit. Es mostra partidari de continuar i ampliar la política d'estendre l'ensenyament gratuït de l'anglès a tots els veïns, tinguin l'edat que tinguin, i continuar fent els cursos per a aturats, emprenedors i empreses. Va detallar, a més, la feina que s'ha fet en aquest sentit, a través de la qual, assegura, s'ha aconseguit trobar i crear llocs de treball per a desenes de persones.

Va proposar també “un poble respectuós”. En aquest sentit, creu que cal continuar la política de reducció de residus que ha estalviat “portar centenars de tones a l'abocador”. Proposa també ser especialment respectuosos amb els infants i la gent gran, i va dir que s'està treballant en nous projectes en aquest sentit.

Va expressar, també, el seu compromís i el de la seva candidatura per treballar per Catalunya “estirant i empenyent a l'hora d'aconseguir la independència del nostre país”.

A part d'aquests eixos, va assenyalar un cinquè punt, que és el compromís de continuar treballant per crear les sinergies per promoure la vida associativa a través, per exemple, de l'esport.

Al final de l'acte, Mascort va presentar les vint-i-cinc persones que integraran la llista, els sis primers de la qual –comptant també el mateix alcaldable– ja són actualment regidors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Llach augura que ERC anirà cap al “suïcidi” si fa Illa president

barcelona
política

Wagensberg també tornarà de l’exili amb Rovira “dissabte o abans”

barcelona
ESPAI

El coet europeu Ariane 6 realitza amb èxit el seu primer enlairament

BARCELONA
política

Comín recorre al TGUE la decisió del Parlament Europeu de no acceptar-lo

barcelona
ESTAT ESPANYOL

S’estreny el setge judicial a la família de Pedro Sánchez, ara contra el germà

BARCELONA
ESTAT FRANCÈS

Qui com a primer ministre a França?

París
Josep Campmajó i Caparrós
ACTIVISTA A L’EXILI A CAUSA DEL CAS TSUNAMI

“El nostre ha estat un exili que als partits no els ha agradat”

GIRONA
Jordi Gassió
Alcalde de Puigcerdà (Junts)

“Res pot emmascarar el pacte de govern amb Futur”

Puigcerdà
ESTATS UNITS

Biden reitera el compromís de l’OTAN amb Ucraïna, en el 75è aniversari de l’organització

BARCELONA