Política

Mª José Francés encapçala la llista de «Ciudadanos» a Banyeres de Mariola

Exregidora de Cultura del Govern municipal del Partit Popular durant l'actual legislatura, serà qui encapçale la llista en les Eleccions Locals dels proper 24 de maig.

A partir de la nota de premsa emesa per aquesta nova formació política en aquesta localitat, «Ciudadanos» pretén posar de manifest la gran tasca que queda per fer a Banyeres de Mariola. Aposta per la joventut com a nova sàvia per a reconduir la situació actual en la que ens trobem».

En aquest moment, Ciudadanos es troba elaborant ja el seu programa electoral, basat en les necessitats i inquietuds de la població. Així mateix, afig que «este partit presentarà en breu als seus primers cinc candidats que formaran part d'esta jove i nova formació que aposta pel canvi sensat en el panorama local de Banyeres de Mariola. Formació sense passat i amb molt de futur, integrada per gent molt jove, però amb una forta formació i implicació en aconseguir canvis notables en la nostra localitat».

Mª José Francés té 41 anys, és resident a Banyeres de Mariola on està casada i té dues filles. És llicenciada en la Universitat de València en Ciències de la Informació, secció Periodisme. Com a tal, ha desenvolupat la seua tasca treballant a la Delegació d'Alacant del diari ABC. També ha estat presentadora d'informatius al Canal 37 de Villena, així com de la televisió local de Banyeres de Mariola. En l'actualitat és professora del Cicle Formatiu de Disseny i Producció Editorial del Grau Superior a l'únic centre d'esta especialitat que hi ha en la demarcació d'Alacant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia