Política

“Al govern de l'Estat s'hi ha d'arribar ensenyat”

Soraya Sáenz de Santamaría demana el vot pel PP “com a garantia d'estabilitat”

“L'experiència és un grau; al govern s'hi ha d'arribar ensenyat, perquè s'han de prendre decisions i tenir el cap fred per fer-ho des del primer moment.” La vicepresidenta de l'executiu espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, va ser ahir a Barcelona per demanar el vot per al seu partit, al qual va presentar com l'únic que pot garantir la continuïtat del creixement econòmic i un projecte de futur “millor” per a l'Estat “i també per als catalans”. La número 2 dels populars va iniciar la seva jornada a la capital catalana amb una visita a la seu de la firma Pronovias, que enguany celebra el 50è aniversari, i després va participar en un acte amb militants a la Casa del Llibre, on va fer un balanç triomfalista de l'acció del seu govern. “Vam evitar el rescat, que hauria estat un desastre per a tots els espanyols!”, va repetir fins a tres cops davant d'un públic entregat, al qual va demanar un esforç per convèncer tothom que diumenge vinent “no s'hi valen els experiments”. “L'única papereta perquè governi el PP és la del PP; compte amb els tripartits!”, va emfasitzar, amb un discurs farcit de torpedes als seus rivals i, en especial, al PSOE, al qual va acusar d'haver deixat l'Estat “en el pitjor moment de la seva història”. “Ens vam passar els dos primers anys d'aquest darrer mandat evitant rescats i pagant deutes a tot arreu”, va assegurar. A Ciutadans i Podem els va retreure la falta d'equip i l'afició a fer promeses “absolutament irrealitzables”.

La creació d'ocupació i la reforma fiscal són les principals prioritats del PP amb vista al pròxim mandat, va assegurar Sáenz de Santamaría, que en la seva visita a Barcelona va estar acompanyada en tot moment per la cúpula del partit a Catalunya amb Alícia Sánchez-Camacho i Xavier García Albiol al capdavant. A ells, i als militants de la formació, els va agrair “haver donat la talla” en els moments de més efervescència del procés sobiranista, al qual només es va referir en una ocasió. “Estem molt orgullosos de vosaltres, perquè en cada ocasió que algú ha parlat de trencar Espanya no ha faltat la veu d'algun membre del PP de Catalunya per subratllar la importància de fer complir la llei i la necessitat de construir ponts de diàleg”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia