Política

Un jove agredeix Rajoy a Pontevedra

El desconegut s'apropa al president espanyol quan es feia fotografies amb els vianants i dóna un cop de puny a la cara

El noi és detingut pels agents de seguretat

Un jove de 17 anys ha agredit aquest dimecres el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, durant la passejada electoral que ha fet aquesta tarda a Pontevedra, la ciutat on va créixer.

L'incident ha passat cap a tres quarts de sis de la tarda, quan el candidat del PP a la reelecció es trobava amb altres dirigents del partit al costat de la Capella de la Peregrina, situada en una cèntrica plaça de la localitat.

Rajoy estava saludant els vianants quan un desconegut se li ha apropat amb l'excusa de fer-se una fotografia i li ha donat un potent cop de puny a la cara que li ha fet caure les ulleres, que s'han trencat.

També ha atacat un dels membres de l'escorta del president espanyol abans de ser reduït per agents de policia.

La ministra de Foment, Ana Pastor, que ha acompanyat Rajoy, ha tret ferro a la situació i ha convidat la comitiva a continuar el passeig. El president del PP ha completat el recorregut previst, però sense ulleres.

El candidat ha estat acomiadat amb aplaudiments pels veïns al final del recorregut. Després ha marxat a la Corunya, on té previst participar en un míting.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia