Política

sant adrià de besòs

L'enrenou al PP pel relleu a la candidatura encara cueja

“Aragall no representa ningú”, diu un membre de la nova llista

“L'efecte Bragado ha estat negatiu”, li respon

Passat el 22-M, i tot i haver augmentat en un edil la seva presència a l'Ajuntament, les aigües continuen baixant mogudes al PP adrianenc arran del relleu del seu cap de llista. El nou episodi en aquest serial l'ha protagonitzat Andreu Marín, número 6 de la llista popular i un dels homes de confiança del nou alcaldable, Jesús A. García Bragado. En un moment del debat postelectoral organitzat fa uns dies pel programa La punta de l'iceberg, a Ràdio La Mina, Marín va etzibar que el regidor del PP Salvador Aragall “no representa a ningú: ni al partit, ni a la militància ni a si mateix”. Després d'aquest comentari, que responia al discurs en què Aragall denunciava com s'ha fet el relleu a la candidatura popular, les crítiques del que encara és portaveu popular no es van fer esperar. “Per si mateix, el comentari ratifica allò que vam denunciar: que la incompetència és un mèrit al PP”, va assegurar Aragall, abans de preferir prendre's amb humor aquest “absurd comentari”. Pitjor s'ho va prendre, però, l'alcaldable de CiU, Mireia Hernández, que en antena va retreure a Marín les seves paraules, tot recordant-li que Aragall “s'ha jugat la vida” per Sant Adrià”. També Martín Arcos, de Renovació per Sant Adrià, va defensar Aragall, assegurant que “ha treballat molt” pel PP adrianenc.

Clima enrarit

El comentari de Marín és una pedra més en el camí de la pacificació a l'agrupació local popular. Pel que sembla, l'entrada de García Bragado ha despertat recels en alguns membres de la seva candidatura, en part per algunes decisions que ha pres en la campanya, com ara no voler seguir la nit del 22-M a l'Ateneu Adrianenc –on els militants del PP acostumen a reunir-se en cada nit electoral– i preferir celebrar els resultats a la plaça de la Vila, amb pocs membres de la llista. Per Aragall, però, la nova llista popular “no té res a celebrar”. “L'efecte García Bragado ha estat negatiu. Hem passat de ser el quart municipi de l'àrea metropolitana a ser el novè. Sense ell, amb Joan Martí, hauríem aconseguit 5 regidors”, va reblar Aragall.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.