Política

Compromís elegeix Robert Vilaplana com a secretari comarcal de l'Alacantí

L'executiva integra persones de totes les formacions que formen Compromís

L'assemblea constituent de la coalició eco-nacionalista enceta una nova etapa política a la comarca

El nou secretari comarcal destaca la responsabilitat que comporten les sigles i demana a tots els militants treballar pel benestar de les persones i el canvi polític a L'Alacantí.

Mutxamel ha estat l'escenari de la primera assemblea de Compromís a L'Alacantí, al conclave fundacional van participar vora un centenar de militants de la coalició que va triar Robert Vilaplana com a secretari comarcal de la formació amb una executiva que integrava militants de tots els partits que en formen part —Bloc, Iniciativa i Els Verds—.

Vilaplana, que es presentava com a únic candidat al càrrec, ha llençat un missatge d'unitat, però també de responsabilitat tot i afegint que treballarà per ampliar la presència de la coalició a la comarca amb l'objectiu de ser clau en la formació dels diferents governs municipals, al mateix temps que es farà feina interna, reforçant els lligams de la coalició i formant els militants i joves per a ser capaços de donar respostes a les necessitats de la societat, que ara passen, per un canvi polític on les persones han d'estar al capdavant de les prioritats dels governs.

A l'assemblea va estar present la diputada a les Corts, Mireia Mollà, que va felicitar tots els presents pel pas endavant que feien amb la formalització de Compromís “com a una realitat política” i els va animar a treballar cada dia.

L'executiva de Compromís que lidera Robert Vilaplana la formen també Ismael Vicedo com a responsable d'organització, Patricia Giner, administració i finances, Xavi Sala, comunicació, Pere Garcia com adjunt, Núria Marco, política institucional, Lucia com a coordinadora de les sectorials amb Navarro i Alfred Botella com adjunts, Paco Martínez com a vocal i Duncan Navarro en representació dels Joves de Compromís.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

ERC diu que Catalunya hauria de recaptar tots els impostos en un màxim de cinc anys

barcelona

Girona vol sumar una trentena de pisos al parc públic aquest 2024

GIRONA
PRÒXIM ORIENT

Hamàs anuncia la mort del seu líder Haniyeh en un atac a l’Iran que atribueix a Israel

BARCELONA
Ferran Rodero
Alcalde de Quart (Gent de Quart-Compromís Municipal)

“Compartíem l’objectiu amb el PSC i va ser fàcil trobar-nos”

Quart
política

La sobirania fiscal neix el 2025 però no té data final

barcelona
política

Eufòria de Sánchez i PSOE tot i obviar ‘concert’ i no tenir vots per a la Lofca

madrid
política

Els comuns i el PSC ultimen un pacte per a la investidura d’Illa

barcelona
política

Junts, contra un preacord que “assumeix el marc polític del PSC”

barcelona
PRÒXIM ORIENT

Israel bombardeja objectius a Beirut en resposta a l'atac al Golan

barcelona