Política

Sant Joan les Fonts constitueix la Taula pel Dret a Decidir

Dotze entitats del municipi s'han adherit al manifest aprovat pel ple local i ben aviat se n'hi afegiran més

L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts, dotze entitats i associacions i els representats de l'Assemblea Nacional Catalana del municipi han signat l'adhesió per constituir la Taula Ciutadana pel Dret a Decidir. L'adhesió compromet tots els integrants, tal com remarca el manifest aprovat, a coordinar-se de manera eficaç per obtenir la màxima participació i coresponsabilitat possibles de tota la població de Sant Joan les Fonts i de la comarca en el procés democràtic de Catalunya, així com també en el seu futur institucional a través dels valors democràtics concretats en l'exercici del dret a decidir.

Les entitats signants són l'Agrupació Esportiva la Canya, els Amics de Sant Joan les Fonts, els Amics del Bonsai, l'Associació de Botifarraires de Sant Joan les Fonts, l'Associació de Comerciants, el Casal d'Avis de la Canya, la Comissió de Festes de Sant Joan les Fonts, la Comissió de Festes de la Canya, l'emissora municipal Ràdio Sant Joan, l'Escola Municipal de Belles Arts, la Colla Santjoanenca i el Grup de Teatre de Sant Joan les Fonts. Altres entitats del municipi també s'hi adheriran durant els propers dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.