Successos

Talls viaris i confinats a Verges per una fuita de gas

Una fuita en un dipòsit de gas propà soterrat d’un restaurant de Verges va forçar ahir a la tarda a tallar les tres carreteres pròximes a l’indret de l’incident –la C-31, la C-252 i la Gi-634– i a desallotjar fins a un lloc segur 26 veïns que van estar confinats entre un quart de sis de la tarda i dos quarts de vuit del vespre. Una persona va requerir l’assistència del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per ferides a les mans. I, segons fonts dels Bombers, era un operari d’un equip que revisava la instal·lació del dipòsit.

Sis dotacions dels Mossos d’Esquadra, quatre dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM es van desplaçar fins al lloc de l’incident, tot i que el jove ferit no va haver de ser traslladat a cap hospital. Preventivament, però, van fer desallotjar els immobles dins del perímetre on el gas es podia desplaçar empès pel vent. Tècnics de Gas Natural van mirar de reparar l’avaria, però el gas del dipòsit, uns 4 metres cúbics, ja s’havia alliberat i l’alcalde, Ignasi Sabater, explicava que es van centrar a dissipar-lo.

Els Bombers avisaven que ja no hi ha risc però que és un tipus de gas que impregna de pudor mobiliari, roba i cortines: els veïns “sentiran pudor de gas un parell de dies però només és pudor, no hi ha perill.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia