Successos

successos

el cas del violador reincident

Marc Castells, alcalde d'Igualada: “Perquè aquesta persona tingui drets, els hem de perdre els altres?”

El cap de l'Ajuntament exigeix “responsabilitats” i demana que s'analitzi si s'han de donar permisos a persones que “han perdut la condició d'ésser humà”

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha demanat una “reflexió” general sobre el règim de permisos penitenciaris després de la violació comesa a Castellbisbal per un delinqüent reincident que estava de permís.

Per Castells, cal analitzar si es poden donar permisos a persones, que al seu entendre, “han perdut la condició d'ésser humà”. “Perquè aquesta persona tingui drets, els hem de perdre tots els altres?”, s'ha preguntat en veu alta l'alcalde, que ha confirmat que la víctima no és veïna de la ciutat.

Marc Castells, que ha felicitat l'actuació dels Mossos d'Esquadra, també ha aprofitat l'ocasió per exigir “responsabilitats” pels fets, que espera que “no passin mai més”. En aquest sentit, el batlle d'Igualada ha afegit que ha transmès al conseller de Justícia que s'ha de poder garantir, per sobre de tot, que els ciutadans puguin exercir els seus “drets i deures” amb tota tranquil·litat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia