Successos

Successos

Dos homes apallissen un veí de Ripoll la nit de Nadal

La víctima va ser traslladada a l'hospital Josep Trueta de Girona amb un hematoma cranial i ocular

Denuncia que va ser agredit per caps rapats

Un veí de Ripoll va resultar ferit greument a conseqüència d'una pallissa que va rebre a la sortida d'un bar durant la nit de Nadal. L'home, de 37 anys, va haver de ser atès a l'hospital de Campdevànol i posteriorment va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona per tractar-lo d'un hematoma cranial i ocular. Segons va denunciar la víctima a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, es tracta de dos caps rapats que ja estarien implicats en altres fets ocorreguts al municipi.

Segons assenyala la víctima, els fets van ocórrer davant d'un bar discoteca, quan va sortir a fer la cigarreta. De sobte, van arribar dos homes, i un d'ells va buscar brega dient: “I tu, per què et fots amb el meu germà?” Sense gaire temps per reaccionar, d'un cop el van tirar a terra, i el van començar a atonyinar a cops de peu.

Malferit, va anar tot sol a peu fins a l'hospital de Campdevànol, on li van fer les primeres cures. Després va tornar a casa. Però l'endemà, dia de Nadal, es va trobar pitjor. Amb la cara feta un cromo, amb punts a la cella i l'ull vermell, es va tornar a presentar a l'hospital de Campdevànol, on van comprovar que l'home tenia un hematoma cranial. Va ser llavors quan el van derivar a l'hospital Josep Trueta de Girona, on li van fer un TAC.

La víctima ha presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra, i ha descrit tant com ha pogut els dos agressors. L'home va assegurar que es tractava de dues persones amb aparença skinhead, amb el cap rapat. Segons va explicar ahir el pare de la víctima, es tracta de dos germanastres prou coneguts al poble pel seu historial de batusses.

De moment, segons va assegurar l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas i estan seguint la pista dels agressors. De moment no hi ha cap detingut per aquests fets. En aquest sentit, Munell va assegurar a aquest diari que aquests tipus de fets no són habituals a Ripoll, i que aquest cas és excepcional. “Esperem el resultat de les investigacions dels Mossos, que tenen la investigació oberta”, afirma.

LA DATA

24.12.16
és el dia
que es va produir la pallissa, a la sortida d'un local nocturn, quan la víctima estava fent una cigarreta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.